Skip to content Skip to footer
Hvem er vi

Markedsføring til ejendomsmælgere.

Vi hjælper ejendomsmælgere med at få flere salgsvurderinger, sælge eksisterende katalog- og få organisk engangement på sociale medier. Efter mange år i marketingsbranchen har vi valgt at specialisere os 100% i markedsføring af ejendomsmælgere.

Månedlige leads
8080
Salgsopstillinger
808080+
Marketing kunde
Marketing kunde
Marketing kunde
Icon

Content

Vi står for billeder, videoer, copywriting, salgsopstillinger og redigering.
Icon

Paid Socials

Vi er Facebook Business Partnere, og har drevet sucessfuld annoncering siden 2015.
Icon

Some-mangement

Vi hjælper med at drive trafik- og engagement til jeres sociale medier.
Facebook Business Partner

Vi tilbyder den bedste annoncering på sociale medier

Her er et eksempel på hvordan vi opsætter, og håndterer Facebook- og Instagram annoncering. Denne kampagne havde til formål at skabe flere salgsvurderinger. Andre kampagner kan have til hensigt at få emails for potentielle sælgere- uden at gå ligeså aggressivt til værks. Det kunne for eksempel være en lead-kampagne med en guide til hvordan at man kan få sin bolig til at stige i værdi.

0
Projekter
0
Ejendomsmælgere
0
Leads
0
Salgsopstillinger
Professionelle salgsopstillnger

Vi tilbyder salgsopstillinger af højeste kvalitet.

Med professionelle fotografer- og arkitekter, som tidligere har arbejdet for Signa, har vi de dygtigste folk til at stå for indholdet til din salgsopstilling.

Home kundecase
Some-management
Some-mangement

Vi tilbyder en optimal håndtering af sociale medier

Sociale medier er nøglen til organisk trafik. Det er ligeledes blevet vigtigere end nogensinde før, da Facebook- og Instagram har begrænset data for 3. parts hjemmesider. Alt interaktioner er 100% sporbare på sociale medier, og kan bruges til retargeting senere hen i processen.

Jan Søndergaard

Vi har været utrolig tilfredse med det som Realmarketing har leveret for os. De skulle skyde en reklamefilm, som vi flittigt har brugt- endda med gode resultater!

Jan Søndergaard

Michael Bymain

Realmarketing har stået for vores annoncering i snart 1,5 år. Vi kan med garanti sige, at vi får vores penge mange gange igen. Vi er meget tilfredse, og kan klart anbefale dem!

Michael Bymain

Steffan Olsen

Vi vidste ikke særligt meget om online annoncering, og troede egentlig ikke, at vi ville få gode resultater ud af det. Man må sige at resultaterne allerede er kommet, og vi er blevet guidet igennem hele vejen!

Steffan Olsen